kolmapäev, 21. oktoober 2015

Väike nöbinina tuli meie ellu...

Suve alguses taaskord ühte tiiru juba tuttavatel kodulehtedel tehes, ei uskunud oma silmi, üle pika aja olid mustad sakslase kutsikad müügis. Anton tegi kõne ja ... jälle jäime hiljaks :) Küll aga saime siseinfot, et hoidke kätt pulsil, lähiajal peaks veel kellelgi tulema. Ja nii see suvi möödud, aeg-ajalt viskasime pilgu oeale, aga ei piskit, täielik vaikus, no isegi mitte neid klassikaliseid ei olnud.
Ja siis 26. septembril 2015 ütles mingi sisetunne, et tuleb asja uurida. Ja olidki olemas! Imearmsad! 8 kutsikat! Veidi arutamist ja otsustasime uurida, millised on üldse meie võimalused üks poiss endale saada. Lõunaks saatsime kirja teele. Väga suuri lootusi ei heietanud...
Samal päeval toimus Turba Kooli, mille vilistased Antoniga mõlemad oleme ja mina hetkel ka töötan seal, suur sünnipäevapidu ja kooli kokkutulek. Peomeeleolus vaatasin korraks telefoni ega minu ema, kes poistega kodus oli, ei ole helistanud. Kõne ei olnud, kuid postkasti oli laekunud kiri. Avasin. See oli vastus meie kutsikasoovile - 4 tüdrukut on broneeritud, 4 poissi on veel saada, eritingimusi ei ole, võime kutsikaid minna vaatama. Kooli pidupäevast sai MEIE pidupäev!








 

Oli lootust, et üks nendest vahvast neljast poisist võib meie omaks saada!
Pilte sirvides jäi meile silma kaks tegelast:


Artur



Armani

























Kutsikaid saime vaatama minna juba järgmisel õhtul. Agle, koerte kasvataja, lasi kõik poisid aedikusse ja ütles, et valige sobiv välja. Oi see oli keeruline! Kõik olid nii armsad karvapallid! Ja nii me seal siis seisime, vaatasime, silitasime ja sügasime neid imearmsaid kutsasid. Ja siis teatas Anton: "Noh, millise valid? Mul valik tehtud!" Ta osutas valge kaelapaelaga kutile. Üllatus, mulle oli sama poiss silma jäänud. Ta oli ju ainus, kes tuli istus minu juurde ja pakkus käppa. Ja siis selgus, et tema on Artur. Ütlesime ka Aglele, et Artur oli üks kahest, kelle kodus enne välja valisime. 
Täna olen aga kindel, mitte meie ei valinud Arturit, vaid tema valis meid!

Pildid: Agle Oissar

Ps. Nelja venna pildil on Artur kõige parempoolsem.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar