reede, 13. november 2015

Raffy päritolu...

Perekond ja päritolu on minu jaoks väga tähtsad. Koostöös toredate sugulastega on meie suguvõsa pärinemise lugu (sugupuu) pandud kirja ka internetiavarustesse. Sama tähtsaks pean ka meie karvapalli perekonda. Ka Remo on küsinud, millal Raffy oma isa näeb. Kahjuks koerte maailmas ei ole kombeks sünnipäevadel ja muudel tähtpäevadel kokku saada ja koos tähistada. Kuid tänu Aglele on mul võimalus teie jagada meie Raffy pärinemise lugu.
Meie Raffy on Nochnoj Dozor Italya ja Margman Yes'i pisike beebi.
Raffy ema ND Italya (sündinud 18.12.2011) on kaunis saksapreili, Eestisse toodi ta Valgevenest. Ita (nii kutsutakse teda kodus) ema on must tööliini saksa lambakoer Orna ja isa näituseliinist Nochnoy Dozor Hard. Oma tegusaid päevi veedab mustakarva preili  Niitväljal, tuues rõõmu Agle Oissarile ja tema perele.

Raffy ema Nochnoj Dozor Italya

Raffy vanaisa. Temalt on Italya ja lapselapsed pärinud ka oma valged rinnakarvad.

















Fotod: Agle Oissari erakogu

Raffy isa +Margman Yes (sündinud 09.02.2014) on sündinud Eesti kasvanduses. Yesi ema +Nika von Nord Traum on pärit Venemaa kennelist ja isa +Landos vom Quartier Latin Saksamaalt. Oma päevi veedab Yes Margit Kuusmani perega Raplamaal, kui ta just näituste tõttu mööda maailma ei seikle.













Foto: http://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/dog.html?id=2158139-margman-yes



Nagu te teate ei ole Raffy Ita ja Yes'i ainus laps. Lisaks nendele kolmele vahvale vennale, kes juba ühel varasemalt pildil teie nunnumeetri üle-võlli keeras (siin on võimalus teil seda veelkord imetleda), on Raffyl ka 4 kaunist õde.


4 venda: Agador ehk Karu, Armani, Argon ja Artur ehk Raffy











4 õde: Annabel, Angela Dixie, Adele, Arabella

 Fotod: Agle Oissar









Ja veel üks suur erinevus inimeste ja koerte vahel - kutsad rändavad õige varakult laia maailma avastama. Ita võib oma beebide üle väga uhke olla, sest mõned neist on eriti kõrge lennuga. Raffy e Artur pesitseb nüüd Turbas, Karu e Agador Nômmel, Adele Tabasalus, Arabella Saaremaal, Annabel ja Angela Dixie elavad Soomes, Argon Saksamaal ning Armani Californias.

Selline rahvusvaheline perekond!







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar