laupäev, 6. august 2016

Raffy kolmas näitus...

30.04 - 01.05 2016 toimus Eesti Saksa Lambakoerte Ühingu korraldatud sertifikaadiõigusega saksa lambakoerte erinäitus. Kutsikate ringid toimusid 30. aprillil. Näitus toimus seekord Kalevi Keskstaadionil.
Kuna ma ei ole vahepeal Tallinnas autoga sõitmises julgemaks saanud, siis meelitasin seekorda ka Antoni kaasa. Siiani on ta ainult kodust kaasa elanud. Ja lapsed võtsime ka kaasa ning fotograafiks oli seekord minu õde. Ilm oli super, päikesepaisteline, mõnusalt kevadine. Musta kasuka tõttu hakkas Raffyl isegi palav.
Ringis oli Raffy väga tubli, kuigi Anton seisis allatuult ning iga ringi ajal üritas Raffy tema juurde põgeneda, aga Katriin sai tema taltsutamisega suurepäraselt hakkama.

Kohtunik: Hr Ulrich Hausmann (SV)
Võistlusklass: 6-9 kuud, isased
Kohtuniku hinnang: väga suur, tugev ja jõuline, kõrge turi, hea pikkuse ja asukohaga laudjas, väga head nurgad, eest sirge ja sirge samm, väga hea liikumine, peaks kindlam olema (ervame, et see käis selja kohta)
Tulemus: VL (väga lubav) 2. koht (ringis oli 5 koera)

Ootame oma esinemiskorda.












Raffy kirjelduses.










Raffy (paremalt teine) koos konkurentidega :)





















Raffy õe (Adele) ja vennaga (Karu) autasustamist ootamas.






















Ettevalmistused grupipildiks :)









 
Sigrid ja Maleficent Adele VL2 (ringis 6 koera) , Engely ja Maleficent Agador VL1(ringis 1 koer), Maleficent Artur ja Kristi VL2 (ringis 5 koera).









Jägmised pildid on tehtud juba kodus.
Fotod: Maria Mäe





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar